Roqueta Idees neix de l'estima per la il·lustració i el disseny com a elements comunicatius transformadors.

Les nostres creences estan molt vinculades al potencial illenc; per això, entenem molt bé les necessitats de les empreses locals i creiem en la identitat actualitzada com a element diferencial dins el mercat.


Graciés a la gestió de la nostra marca Melicotó.com podem parlar de tot allò que implica la fidelització i la captació de clientela, a més de l'experiència en la gestió d'una botiga física i en línia.


Oferim serveis professionals de disseny per a qualsevol projecte.

Realitzam imatges, identitat corporativa, brànding (creació i gestió de marques) , campanyes publicitàries, marxandatge i disseny editorial.


Roqueta Idees és una aposta per impulsar amb passió els projectes que tengueu al cap, crear una imatge arrelada i coherent del vostre negoci. La nostra virtut és acompanyar-vos en tot el procés pensant amb les persones que hi ha darrere de cada projecte.

Amb sinceritat, creativitat i molta de feina aconseguim bons resultats.

Procés de feina

La nostra fórmula d'èxit, com una recepta de la padrina, comptam amb l'experiència i els ingredients secrets perquè tot surti boníssim.

  • Necessitats, de vegades és la part més important de tota la feina. Acotar i determinar quines són les metes i els objectius que volem assolir.


  • Planificació: es tracta d'organització, hem de trobar i marcar un calendari de feines. Sabem que el disseny és una part més d'un gran engranatge, el que volem és fer que funcioni de la millor manera possible.


  • Recerca: la base d'una bona feina és la documentació. Si determinam el públic objectiu, trobarem la manera de fer-li arribar el teu missatge. Si sabem contra qui competim, ens guiarà en les estratègies per aconseguir els objectius. Distingir-nos marcarà la diferència.


  • Disseny. cada decisió que prenem és d'acord amb l'estudi previ que feim. Cercam que tot tingui un sentit i que quadri. És una feina conjunta amb el client i la seva opinió és important.
  • Aplicacions, tenim les eines per fer-ho realitat i volem fer-ho de la manera més responsable possible, entenent les característiques de cada negoci. Amb la nostra experiència trobarem els formats i suports més adients.


  • Seguiment, feim una anàlisi posterior per mirar si s'han complert els objectius i així millorar en un futur.

El nostre equip

Jaume Vich

Crec que tota la vida he volgut viure dibuixant, més tard, el disseny em va enamorar. He estat monitor d'esplai, membre de moltes associacions i participant molt actiu de moviments culturals. Vaig estudiar il·lustració a l’ESDIB de Palma, he treballat de dissenyador gràfic per a entitats socials. Som molt fan de la cultura mallorquina i de les festes populars i, en especial, de les neofestes. M’encanta la meva feina i els projectes nous que ens sorgeixen dia a dia.

Roberto Campillo

Dibuixant de gargots des de ben petit, inventava històries que transformava en còmic en la sala d'estar de la meva padrina. Allà hi vaig descobrir la meva passió a través d’unes enciclopèdies il·lustrades al racó d'una prestatgeria. Va ser llavors quan em va venir el desig d’aprendre a dibuixar. Vaig tenir la sort de llicenciar-me en Belles Arts, on l'adquisició de coneixements amb l’entorn de l'art, la il·lustració i l'animació eren infinits.  M'agrada la meva feina i jugar a aprendre contínuament.

Javi Torrado

Sempre m'ha agradat la il·lustració i el disseny. De fet, a l'escola varen cridar ma mare perquè venia dibuixos de Bola de Drac a altres companys, així que el meu futur estava un poc clar. He estudiat la diplomatura de Disseny Gràfic a l'ESDIB de Palma i faig feina de dissenyador des que la vaig acabar. Ser pare ha estat, sense cap dubte, el meu millor projecte.


Contacta amb nosaltres

Roqueta idees mediterrànies SL

Passatge Guillem de Torrella 2,

07002 Palma, Illes Balears

Tel. 871 934 438

info@roquetaidees.com