Repte

Concurs públic per a la imatge de diferents campanyes de l'Àrea d'Immigració de l'Ajuntament de Palma durant els anys 2018 i 2019: Fira de les Cultures de Palma (dues edicions), Dia Internacional de les Persones Migrades i el fulletó ‘Benvinguts a Palma’. Amb diferents formats i aplicacions.

Solució

Vàrem desenvolupar una estètica pròpia segons les necessitats de cada. A la Fira de les Cultures, vàrem optar per una il·lustració tribal mesclada amb elements identitaris mallorquins que es va adaptar a opis, fulletons, banderoles i diferents elements de l'esdeveniment. Per al fulletó de ‘Benvinguts a Palma’, creàrem una escena més costumista la complexitat del qual residia en l'adaptació del text a diferents llengües i alfabets. Per al Dia Internacional de les Persones Migrades vàrem apostar per una estètica d'icones de fulletó de transport públic, molt més dinàmica.

Resultat

De tota aquesta feina, en sorgiren tres estils de publicacions diferents, adaptades a les necessitats determinades pel client, que varen transmetre, d’una manera directa, el missatge que es volia enviar.

www.palma.cat

Roqueta idees mediterrànies SL

Passatge Guillem de Torrella 2,

07002 Palma, Illes Balears

Tel. 871 934 438

info@roquetaidees.com