Repte

El Centre d'Informació i Assessorament Gratuït per a Joves té una agenda d'oci de Palma i Mallorca oberta al públic. Mensualment, hi ofereixen cursos, tallers i activitats variades destinades sobretot al jovent. L'agenda està sintetitzada en un díptic digital i imprès, que es reparteix als punts d'informació i al qual s’hi pot accedir al web.

Solució

La Agenda Jove presentava una falta d'identitat pròpia i tenia poc atractiu visual, de manera que no era gens encisadora per als joves. Encara que disposava de molts recursos, no arribava al seu lector objectiu. Per això, en el disseny de l'estètica i la il·lustració que volíem realitzar, ens calia que el jovent s'identificàs amb símbol propi de Palma. Rescatàrem la ratapinyada, un simbol present a l'escut de la ciutat i un animal salvatge i molt impulsiu que cerca, com el jovent, activitats per sustentar les seves sortides nocturnes.

Resultat

Dotàrem l'agenda jove d’un disseny amb una composició molt visual i una identitat marcada amb una nova tipografia urbana i amb la ratapinyada, amb adaptacions a cada mes, per tenir un recurs gràfic afegit.

Roqueta idees mediterrànies SL

Passatge Guillem de Torrella 2,

07002 Palma, Illes Balears

Tel. 871 934 438

info@roquetaidees.com