Repte

Els Geranis de Palma són unes galeries comercials construïdes als anys seixanta. Tothom les recorda amb orgull a l’inici, per l'esplendor comercial que hi va haver. Avui, el temps i les crisis han desgastat la zona; per això, els darrers anys han aparegut una nova fornada de comerciants que volen revitalitzar l'espai amb nous conceptes, per aquest motiu la part gràfica era primordial.

Solució

La reconstrucció de marca es va començar a fer l'any 2019, amb l’anàlisi la situació i les necessitats existents. Havia de ser una imatge molt renovada, amb uns colors cridaners i amb una descripció més propera a la gent. Es va optar per una tipografia molt més dinàmica, per destacar ‘Els Geranis’, ja que només amb el nom, tothom les situa. Ens vàrem allunyar de conceptes com ‘centres comercials’ i vàrem apostar per ‘comerç d’aquí’, de manera que es demostra que els comerços que hi ha són petits i dedicats als illencs.

Resultat

És un dels treballs més agraïts que hem realitzat, ja que hem vist com molts de comerciants han recuperat la il·lusió per millorar la zona, amb una imatge molt potent, aplicada amb variants a xarxes, bosses, adhesius, targetes, lones, etc. Diuen que ara hi ha molts motius per tornar a recuperar l'orgull d'Els Geranis i nosaltres estam contents de formar-ne part.

https://www.instagram.com/elsgeranis/

Roqueta idees mediterrànies SL

Passatge Guillem de Torrella 2,

07002 Palma, Illes Balears

Tel. 871 934 438

info@roquetaidees.com