Repte

El Servei de Xarxa Forestal de la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears, conjuntament amb a Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera, volia fer una campanya de difusió de bones pràctiques per prevenir incendis forestals, adreçada als residents i visitants de les illes Pitiüses.

Solució

La nostra estratègia gràfica s’adreça a turistes i residents que volen gaudir de l'estiu a Formentera i a Eivissa.


Sota el lema ‘Ni 1 foc al bosc!’ creàrem un full d'estil global, una espècie de pictograma narratiu molt breu i concís, amb diferents il·lustracions de personatges pagesos eivissencs i formenterencs. L'essència consistia a explicar tots els consells bàsics gràficament, tenint en compte els idiomes català, castellà, anglès i alemany.

Resultat

Dissenys adequats a cada format com a producte, com les 60.000 estovalles per parar taula destinades a restaurants i els 5.000 adhesius per a cotxes. Aquest material es va repartir a fires, mercats i supermercats. També es varen fer 3.000 guies ràpides de prevenció d'incendis forestals a Eivissa per a immobiliàries i urbanitzacions que es troben al bosc o que hi estiguin a prop.

Roqueta idees mediterrànies SL

Passatge Guillem de Torrella 2,

07002 Palma, Illes Balears

Tel. 871 934 438

info@roquetaidees.com