Repte

L'associació del petit comerç, Pimeco, volia impulsar una estratègia directa al consumidor. L'objectiu era convèncer la població que apostant pel petit comerç milloram el teixit econòmic d'un poble o ciutat. La intenció era ser presents arreu de l'illa amb un missatge atractiu i amb valors.

Solució

La frase de la campanya havia de dir molt amb molt poc i de manera efectiva, i hi afegírem variacions per donar més joc al claim: "Amb el petit, feim pinya".

Necessitàvem una imatge encisadora, que tocàs la fibra, i amb una identificació molt local. Només la pinya de pi mediterrània tota sola ja deia molt, però així i tot la personalitzàrem de manera graciosa, amb un símbol tan clar com és la senalla de llata i un cor, que per a nosaltres ja és una combinació ideal.

Resultat

Un símbol del qual molts n'han fet bandera i variacions. Aplicat a desenes de campanyes molt populars dirigides per l'entitat. A més, està present a totes les portes de les botigues locals de Mallorca. Un treball en què hem estat molt representats i amb molt bons resultats.

Roqueta idees mediterrànies SL

Passatge Guillem de Torrella 2,

07002 Palma, Illes Balears

Tel. 871 934 438

info@roquetaidees.com